tisdag 9 juli 2013

Idag är jag extra tacksam

Kl. 8.50

God morgon från Aspö.
Idag känner jag extra stor tacksamhet.

Jag är tacksam över att min dotter Alexandra vill tillbringa två hela veckor tillsammans med mig på en ö. Vi är nu på Aspö strax utanför Karlskrona.

Jag är tacksam över fina vänner som bjuder på sig. Fina Wivan, vän till både mig och Alexandra, som har ordnat så att vi får låna den här stugan där hennes mamma Lollo bor tillsammans med sin man Bo.

Jag är tacksam över det fina mottagande vi fick i går. Vi blev genast guidade runt och även bjuden på middag senare på kvällen. Vi hade så underbara och givande samtal med både Lollo, som är präst, och Bo som ibland arbetar som kyrkoherde. Mer om det kommer.

Jag är tacksam mot mig själv också. För att jag vågade be om hjälp, be om en plats att vara på i sommar när jag inte har möjlighet att åka iväg.

GÖR en bra dag!
I hamnen kl 07:00, dagens fångst

Här ska vi vara lediga men samtidigt passa på att i lugn och ro prata en del om Nätverket Cancerkompisar.se och vårt arbete inför hösten
Carpe Diem!
ps. för att kommentera klicka under inlägget på kommentarer

1 kommentar:

Wivan-Kristina Sandberg sa...

Du är så väl värd det Inga-Lill! Och allt gott kommer tillbaka till en sådan godspridare som du! Heja livet och heja dig!
Gör en bra vecka :-)
Kram, Wivan