torsdag 21 mars 2013

After work med Maria Lindberg -hon vågar sticka ut

Kl. 18.30

På Centliter -Gram här i Malmö, After Work i "världsklass". med boxaren Maria Lindberg som gäst. Maria berättade om sin passion för sporten och att hon fortsätter att boxas trots att hon är avstängd från att boxas i Sverige pga en hjärnskada, för över 14 år sedan, som hon är "friskförklarad" från.

En riktigt envis och målmedveten 35-årig tjej. Vi i publiken fick möjlighet att ställa frågor till henne och det blev många. Vi fick bland annat veta att det finns inga pengar i sporten för tjejer så tala om äkta passion! Vilken entreprenör. På tisdag åker hon till USA för att gå en match.

Jag träffade på en businesskollega jag inte mött på länge och jag blev glatt överraskad över att han hade hört talas om Cancerkompisar.se. Han hade egen erfarenhet men han ville inte prata om det i kväll så vi bestämde att ses.

Susanne Adielsson jag och Pernilla Löbert diskuterar CSR
Foto: ja bartendern - lite suddigt men men...

Vi pratade bland annat om den kommande Regnbågsfestivalen i Malmö och Susanne som är ansvarig här i Malmö söker sponsorer. Drygt 2 000 personer kommer att promenara från Stortorget till Folkets Park, mellan 26-30 juni, vilket tillfälle att marknadsföra sig. Är du intresserad kontakta Susanne här.
Maria Lindberg, moderator och Daniella Ibis (Marias agent)

Inga kommentarer: