tisdag 8 januari 2013

Boken jag läser för 23:e året - när nöden är som störst

Kl. 9:50

Att öppna inre dörrar av Eileen Caddy köpte jag till mig själv 1990. Den innehåller dagens text och den har gett mig styrka genom åren. Inte så att jag läser den varje dag men näst intill. Jag tittar i alla fall på den dagligen för den ligger på toa.

Som jag berättade igår så är det en del ångest som far runt i min kropp just nu. En massa tankar som jag inte kan vifta bort bara så där och då tar jag alltid fram min lifesaver, boken med dagens text.

Jag sov dåligt i natt också. Jag vakande efter fyra timmar och kunde inte somna om. Jag låg och tänkte på allt möjligt och bland annat på min lille son Alexander som fyller år. Jag ville vara vaken tidigt så jag kunde bli den första att gratulera honom på 27-årsdagen. Men först skulle ju vara hans sambo så klart. Åh, min lille påg var tog tiden vägen.

När jag så äntligen klev upp kände jag att jag behövde boken men inte vilken text som helst. Jag fick leta ett tag innan jag hittade en passande text som kunde stötta mig och då blev det den 4 januari.

Carpe diem och gör en bra dag!


Min livräddare-boken med dagens text
Text från den 4 januari1 kommentar:

Giraffa - jag sticker upp huvudet sa...

Från min kära vän Gunilla och jag MÅSTE bara skriva in det här:
---------
Ditt signum, Din bibel och Din källa till styrka och inspiration

Kram Gunilla