fredag 10 augusti 2012

Jag fick 3 "goodiebags" på en och samma dag - vilken energi

Den här fredagen började med att jag var uppe extra tidigt för att lämna in min lilla älskling, min A3:a för provtryckning då den läcker kylvätska och har gjort ett bra tag, till "bildoktorn".
Klockan 07.30 tar jag en taxi från AUDI, som de bjuder på, hemåt. Cyklar vid 10-tiden in Stortorget för ett möte och en sen lunch.

Under tiden jag går och väntar på att AUDI ska ringa och lämna "diagnosen" går jag in till MacSupport på Baltzargatan här i Malmö för att få hjälp med att "parkoppla" min "trådlösa hörsnäcka" av märket Jawbone med min iPhone. Jag köpte den i maj 2011 för 995 kronor och berättade hur bra jag tyckte den var. Vi pratade även om biografin om Steve Jobs som jag nyss läst och fick veta att killen i affären hade sin första MAC redan 1991 långt innan jag visste att den fanns.
Nu visade det sig att den inte fungerade. Jag fick en helt ny och tio minuter senare promenerade jag ut med en liten påse i handen med en helt ny Jawbone i utan att jag betalat så mycket som en enda krona.

AUDI ringer och mitt hjärta nästan fastnar i halsgropen när jag hör vad det kommer att kosta.
Taxi ut igen till AUDI, som de bjuder på, och genomgång med servicerådgivarna. Dem känner mig och vet hur mycket min bil betyder för mig och att jag är "själv" om alla besluten. Tack och lov är de kloka att tillsammans med mig diskutera fram och föreslå vad som behöver åtgärdas först och vad som kan vänta.
När jag lämnar AUDI efter besked att de ska ringa och meddela när jag ska komma in igen med bilen har jag ännu en påse i min hand. En påse fylld "tröst". En påse med golfbollar, peggar och en handuk och jag småler när jag går ut till min nytvättade bil.

På väg hem stannar jag på Mobilia för att köpa lite räkor men hamnar på Beuty Box och hittar "Elisabeth Arden ansiktskräm" till halva priset. But iksbiträdet berättar att hon har något fel på kortläsaren så jag bestämde mig för att och hämta cash. När jag kommer tillbaka har hon lagt krämerna i en liten påse tillsammans med en necessär med prover. Jag berättade för henne om mitt besök på AUDI om hur dyrt det skulle bli och om påsen jag fick där och då tar hon ytterligare prover och lägger ner i påsen till mig.
Jag har ett stort leende på läpparna när jag lämnar parfymeributiken med ännu en påse.

Vilken dag - jag skickar mina tankar av tacksamhet till "universum" som på något sätt varit med mig hela dagen för jag har vågat "blotta mig" och visa mig sårbar.
Omtanke ger energi och jag har redan glömt hur det dyrt det kommer att bli med bilreparationen.


På bilden: 1. Mac Support 2. AUDI 3. Beuty Box

Carpe Diem!
ps. för att kommentera klicka under inlägget på kommentarer

Inga kommentarer: