onsdag 9 april 2014

Kunskap är lönsamt

Kl. 14.30

Det känns gott att få företräda Cancerkompisar och sprida att nätverket finns och varför det behövs. Var 3:e drabbas av cancer, 55 000 per år och om 15 år 110 000, men många fler blir berörda.

Din partner, dina barn, föräldrar, arbetskamrater, chefen eller närmsta vännen.

Många arbetsgivare står idag helt handfallna när en medarbetare drabbas av ett cancerbesked. Vad bör du göra? Vad kan du göra? Många gör inget alls för man vet inte hur eller vad som är rätt.

Den anhöriga blir ofta sjukskriven p.g.a. av stress och kanske tappar kontakten med sin arbetsplats och vad innebär det för dig?
Jag vet!
Kom och lyssna på mig så får jag konkreta råd.

Nästa tillfälle är i Malmö 29/4 15.30-17.00. Vill du veta mer eller anmäla dig, det gör du HÄR

Coach Walk, Malmö

Välkomna till en eftermiddag i de anhörigas tecken. Vi bjuder på eftermiddagsfika och Inga-Lill berättar om varför hon startat Cancerkompisar.se.

Inga-Lill Lellky är en av grundarna till Cancerkompisar – nätverket för anhöriga. Hon föreläser om förbjudna tankar, bloggar och twittar om livet och en del annat.
jag
FOTO: Thomas Niklasson

När Inga-Lills man fick besked att han hade cancer och bara tre månader kvar att leva så förändrades allt för henne och hela hennes familj. De fick en helt ny vardag att förhålla sig till och för Inga-Lill dök det upp tankar som hon tyckte kändes både förbjudna och svåra att prata om.

Kan du inte komma?
Vill du boka mig? Cancerkompisar.se, se under fliken föreläsningar.


GÖR en bra dag!

Carpe Diem!
ps. för att kommentera klicka under inlägget på kommentarer

Inga kommentarer: