onsdag 5 juni 2013

Ibland halkar jag tillbaka

Kl 7.30

För det mesta ser jag glaset som halvfullt och det är en skön känsla. Men ibland "halkar jag tillbaka".
Jag vet ju att det är mina tankar som bestämmer hur jag mår. Men ibland känns det som att hela magen är full av fjärilar. Inte sådana söta gula citronfjärilar utan några svarta fula hemska. Jag har lyckats skrämma bort de flesta nu.

Det händer så mycket nytt, hela tiden, varje dag.
Jag får och ser själv nya möjligheter att jag vill bara vill göra ALLT, nu!
Jag träffar nya och intressanta människor.
Jag får nya insikter.

Men varför känns det då så rörigt? Jag gör det jag vill göra, nästan. Jag skulle kunna arbeta heltid med Cancerkompisar.se för det ger mig så oerhört mycket. Jag vill ut och föreläsa ännu mer. På föreläsningen i Möllevångens Rotaryklubb i måndags fick jag sådan feedback och kände att jag kan göra skillnad.

Jag är tacksam över att jag fått komma med i Sociala Talare där vi ger en del av arvodet till välgörenhet vilket känns helrätt för oss på Cancerkompisar.se.

GÖR en bra dag! Själv försvinner jag in i skuggan idag, jag tar ledigt från Giraffa AB.Carpe Diem!
ps. för att kommentera klicka under inlägget på kommentarer

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ingalill - ta ett djupt andetag och gå ut en runda i vår vackra natur och det superfina vädret idag och njut! Det skall jag göra. Stor kram

Pideli sa...

Tänker att allt det ny, fantastiska och spännande behöver få TID att landa inom dig. Instämmer i rådet; Ta ett djupt andetag! När det landat kan du ta hand om allt och göra det bästa av det.